Vind de goedkoopste diensten voor pakketten versturen naar België
Een pakket versturen naar België is erg gemakkelijk wanneer je ook zelf in Europa woont omdat dit ver-ontwikkelde land en EU-lidstaat goed verbonden is aan transportnetwerken en bekend is met online shopping en e-commerce. We hebben zeer competitieve bezorgdiensten op het gebied van kwaliteit en kosten voor de klanten die pakketpost naar Belgie verzenden. De kans is groot dat je dit nu of binnenkort gaat doen want één derde van de online shoppers in België doet aankopen in het buitenland.
Het verzenden van een pakket naar België is niet alleen gemakkelijk, het is ook erg populair, gestimuleerd door de groei van e-commerce. Klanten verwachten nu betrouwbare diensten en lage verzendkosten voor pakketten naar België. Bovendien geven Belgische shoppers er de voorkeur aan het pakket thuis te ontvangen in plaats van in een nabijgelegen winkel.
Mensen en bedrijven die wonen en werken in grote steden zoals Brussel en Antwerpen verwachten dat het pakket snel wordt opgeleverd met de mogelijkheid van Track en Trace, iets dat we via onze Marketplace kunnen aanbieden.
We kunnen natuurlijk ook snel een pakket leveren naar elke andere plaats in België omdat het zich in het hart van Europa bevindt met een geweldige infrastructuur voor bijvoorbeeld Gent, Charleroi, Luik, Bruggen en Namen.
Handige informatie voor online verkopers die graag ook pakketten verzenden naar België
Het gebruik van smartphones groeit snel in België (55% van de volwassenen heeft een smartphone) en alle mobiele verkoop bedroeg vorig jaar 969 miljoen euro (12% van de totale online verkoop). Deze gemakkelijke toegang tot online winkelen heeft de e-commercemarkt een boost gegeven en verkoopstatistieken bevestigen dit. 31% van de Belgen kocht kleding en 30% kocht entertainmentitems (zoals boeken en vinylplaten) van een buitenlandse webshop. 11,1 miljoen mensen wonen in België en 82% van hen heeft internettoegang om online aankopen te doen. De Belgische e-commerce-industrie had een waarde van 8,2 miljard euro in 2015 en vervolgens 9,6 miljard euro in 2016.
Inwoners van België staan erom bekend veel te winkelen op buitenlandse websites, voornamelijk op Nederlandse e-commercesites. Dit komt omdat België zich trager aanpaste aan deze nieuwe industrie. Uit invoergegevens blijkt dat België afhankelijk is van zijn buren omdat het voornamelijk goederen invoert uit Duitsland, Frankrijk, het Verenigd Koninkrijk en natuurlijk Nederland.
Als thuisbasis van de EU en de NAVO is België een sleutelfiguur in Europa en ook een groeiende speler in e-commerce. België heeft een markt met voldoende potentieel, voornamelijk voor internationale verkopers, concurrerende prijzen, het gebrek aan producten op hun eigen markt, de Belgische opent zich voor online winkelen in het buitenland.